Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، حسین مدرس خیابانی روز دوشنبه در حاشیه بازدید از مرکز فنی حرفه ای شماره یک زاهدان ضمن تبریک هفته مهارت آموزی اظهار داشت: ۲ سطح مهارت آموزی در حوزه مسکن و خودرو جز سیاست های اصلی ما در استان محسوب می شود.

وی افزود: هدف ما در حوزه فنی حرفه ای استاد کار کردن افراد است تا بتوانیم در پروژه‌های مختلف از این ظرفیت استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: با توجه به ظرفیت مرز و پهناور بودن استان و نیاز به ترانزیت کالا و حمل بار ایجاد مجتمع تعمیرگاهی خودرو ضروری است که باید در این زمینه به کارآموزان آموزش داد.

وی تصریح کرد: خوشبختانه امروز یک مدل ترکیبی از همکاری استاد کاران و کارآموزان صورت گرفته؛ تاهم تعمیرات خودرو از سوی استادکاران انجام شود و هم شاگردان مهارت کسب کنند.

مدرس خیابانی اذعان کرد: مرکز فنی حرفه ای در مشاغل مختلف از جمله دانش بنیان، کشاورزی و گیاهان دارویی در حال تربیت کارآموز است که هر کدام از این کارآموزان می توانند کسب و کار خاص خود را شکل دهند.

وی تاکید کرد: امروز باید روی مهارت آموزی افراد کار کنیم چرا که مدارک دانشگاهی صرف دیگر کاربردی ندارند.

استانداری سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: یکی دیگر از اهداف ما در استان ساخت مدارس شبانه روزی و هنرستان کار و دانش است چرا که بخش عمده‌ای از فارغ التحصیلان دانشگاهی استان رشته های غیر مهارتی هستند که بازار کاری ندارد.

انتهای پیام/3139

منبع: فارس

کلیدواژه: مدرس خیابانی فنی حرفه ای کارو دانش حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۶۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج

ایسنا/گلستان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به اینکه بیماران هموفیلی، سرطانی، تالاسمی و دیالیزی جزو بیماران خاص هستند در خصوص شرایط اعطای وام به این بیماران توضیحاتی ارائه کرد.

فاطمه اسفندیاری امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در استان گلستان حدود ۱۷ هزار  بیمار صعب العلاج و خاص زندگی می‌کنند که سالانه ۳ هزار نفر به آنها افزوده می‌شود.

وی بیان کرد: بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیزی و سرطانی در گروه بیماران خاص هستند که طبق بسته خدمتی تعرفه بیمه‌های مختلف خدمات دریافت می‌کنند.  

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان در مورد پرداخت تسهیلات بانکی به بیماران صعب العلاج و خاص نیز گفت: دانشگاه علوم پزشکی گلستان بر اساس پرونده پزشکی این بیماران و با توجه به ابلاغ بودجه از سوی وزارت بهداشت، بیماران را برای دریافت تسهیلات درمانی ۵۰ میلیون تومانی به بانک معرفی می‌کنند.

اسفندیاری افزود: این تسهیلات سال گذشته با بهره ۴ درصد و بازپرداخت ۵ ساله ارائه شد و برای امسال نیز منتظر ابلاغ بودجه تسهیلات درمان هستیم تا بیماران را به بانک‌های عامل معرفی کنیم.

این مقام مسئول تصریح کرد: خدمات به بیماران خاص و صعب العلاج در شهرستان گرگان در بیمارستان‌های ۵ آذر، مرکز آموزشی و درمانی صیاد شیرازی  با تجهیزات کامل ارائه می‌شود.

اسفندیاری اضافه کرد: در کلینیک تخصصی و فوق تخصصی دزیانی گرگان و بیمارستان کودکان طالقانی گرگان هم به این بیماران خدمات ارائه می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران
  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند
  • اعطای تسهیلات ۵۰ میلیون تومانی به بیماران خاص و صعب العلاج
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی